Екип

Запознайте се с нашите специалисти.

Индивидуалният подход и цялостната грижа за комфорта на пациента е това, което отличава Sofia Dental Studio от останалите клиники.

Д-р Петър Костов

Ендодонтия, Пародонтология и Детска дентална медицина

Д-р Петър Костов завършва Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София през2013г. Започва професионалната си кариера презсъщата година в София.

Професионалното му развитие е в областта на ендодонтията, пародонтологията, естетичната и детската дентална медицина. През годините участва в различни международни курсове и събития, за да усъвършенства професионалните си умения и знания. Важна част от лечението за него е личното отношение към пациентите и преодоляването на страха и притеснението им към зъболечението.

Като представител на високотехнологичното поколение, д-р Костов се стреми към дигитализиране на денталните услуги с цел усъвършенстване на зъболечението и задоволяване на нуждите на всеки един пациент.

Д-р Райна Русева

Протетична, Естетична и Детска дентална медицина

Д-р Райна Русева завършва Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София през 2011 г. Започва професионалната си кариера през същата година в столицата. Още по време на обучението си, посещава множество дентални курсове и работи като асистент в няколко различни клиники.  

Професионалното ѝ развитие е в областта на ендодонтията, директното и индиректно възстановяване на зъбите, цялостна рехабилитация на дъвкателния апарат, работа с микроскоп и детска дентална медицина. През годините открива интересите си към цялостната рехабилитация на дъвкателния апарат във функционално и естетично отношение. Посещава множество дентални курсове и конгреси в страната и чужбина, за да се развива в тази посока.

Другата ѝ квалификация, като майка на 2 деца, ѝ помага да изгради успешен подход в работата с най-малките пациенти.

Д-р Виктория Костова

Д-р Виктория Костова е отговорен и мотивиран млад специалист. През 2019 завършва Медицински университет – София. По време на обучението си, както и след завършване на висшето си образование, посещава множество професионални семинари, чрез които развива допълнителни знания и умения.

Има интереси в сферата на естетичните възстановявания, пародонтологията и детската дентална медицина. Успява с лекота да спечели и най-малките пациенти и безпроблемно да провежда тяхното лечение.

ЗАПИШИ СВОЯ ЧАС ПРИ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ

Екипът ни ще се свърже с теб, за да потвърди часа или да ти предложи алтернативен такъв.