Екип

Запознайте се с нашите специалисти.

Индивидуалният подход и цялостната грижа за комфорта на пациента е това, което отличава Sofia Dental Studio от останалите клиники.

Д-р Петър Костов

Ендодонтия, Пародонтология и Детска дентална медицина

Д-р Петър Костов завършва Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София през2013г. Започва професионалната си кариера презсъщата година в София.

Професионалното му развитие е в областта на ендодонтията, пародонтологията, естетичната и детската дентална медицина. През годините участва в различни международни курсове и събития, за да усъвършенства професионалните си умения и знания. Важна част от лечението за него е личното отношение към пациентите и преодоляването на страха и притеснението им към зъболечението.

Като представител на високотехнологичното поколение, д-р Костов се стреми към дигитализиране на денталните услуги с цел усъвършенстване на зъболечението и задоволяване на нуждите на всеки един пациент.

Д-р Райна Русева

Протетична, Естетична и Детска дентална медицина

Д-р Райна Русева завършва Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София през 2011 г. Започва професионалната си кариера през същата година в столицата. Още по време на обучението си, посещава множество дентални курсове и работи като асистент в няколко различни клиники.  

Професионалното ѝ развитие е в областта на ендодонтията, директното и индиректно възстановяване на зъбите, цялостна рехабилитация на дъвкателния апарат, работа с микроскоп и детска дентална медицина. През годините открива интересите си към цялостната рехабилитация на дъвкателния апарат във функционално и естетично отношение. Посещава множество дентални курсове и конгреси в страната и чужбина, за да се развива в тази посока.

Другата ѝ квалификация, като майка на 2 деца, ѝ помага да изгради успешен подход в работата с най-малките пациенти.

Д-р Десислава Даневска

Мечтата на Д-р Даневска да бъде зъболекар се заражда още от ранна детска възраст. Тя завършва Медицински Унивеситет София през 2018 година. Още по време на обучението си асистира на няколко доктора, от които успява да научи много от тънкостите на професията. Те разпалват интересите ѝ към протетиката, пародонтологията и терапията.
Работата в екипа на Sofia Dental Studio и досега до високотехнологичната апаратура отварят още повече хоризонти за Д-р Даневска. Тя смята, че за да бъде успешно едно лечение, то трябва да бъде комплексно.
В извън работното си време тя се занимава с приложно изкуство и фотография, които ѝ помагат да изпипва детайлите по време на работа.

Кокиче Петрова

Дентален асистент

ЗАПИШИ СВОЯ ЧАС ПРИ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ

Екипът ни ще се свърже с теб, за да потвърди часа или да ти предложи алтернативен такъв.