Често задавани въпроси

На първо посещение?

При първото ви посещение в Sofia Dental Studio ще бъдете посрещнати в приятелска обстановка от нашия екип. Ще ви бъдат зададени въпроси относно конкретните ви оплаквания, ще ви бъде направен обстоен преглед, при който ще установим актуалния ви зъбен статус. Заедно с вас ще коментираме всички евентуални проблеми, които открием и ще ви предложим план на лечение, съобразен изцяло спрямо вашия случай.

Докторите ще ви изготвят личен картон, в който ще се отразяват всички направени процедури от Sofia Dental Studio. По този начин вие ще бъдете сигурни, че се води стриктна документация на извършваните манипулации.

Ако пациентът е вашето дете и това му е първото посещение при зъболекар, ние ще го предразположим така че процедурата да бъде извършена с неговото съгласие. Поради психологическите особености при децата, понякога манипулацията не се извършва при първото посещение, което не трябва да ви притеснява. Наш приоритет е детето да си тръгне с позитивни впечатления от преживяването, за да може денталното лечение да е приятен процес за него.

Sofia Dental Studio разполага с уютна чакалня с обособен детски кът с тематични игри и книжки, за да може вашето дете да се забавлява докато чака своя час.

Има ли паркинг?

Sofia Dental Studio се намира в центъра на София, в зона за платено паркиране. Към този момент студиото не може да предложи обособени паркоместа за своите пациенти. Препоръчваме на нашите посетители да използват алтернативни методи за придвижване – такси, метро или градски транспорт.

Работите ли се със Здравната каса (НЗОК)?

Sofia Dental Studio има сключен договор с Националната здравно осигурителна каса.

Как мога да платя?

Sofia Dental Studio приема разплащания в брой, с ПОС терминал и по банков път. В случай, че разполагате с допълнително здравно осигуряване от вашия работодател, ние ще издадем счетоводните документи, които са ви необходими за оправдаване на разходите по лечението.

Как да запазя своя час?

Можете да запазите своя час на посочените в сайта телефони, чрез регистрационната форма в нашия сайт и дори чрез съобщение във Facebook Messenger.

Мога ли да посетя зъболекар по време на бременност?

Почти всички дентални процедури са възможни за изпълнение и по време на бременност. Все пак ви съветваме да се консултирате с вашия гинеколог относно предстоящото дентално лечение.

Запиши час при нашите специалисти